Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Το κλεισιμο της αγορας σημερα 29-Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι

Μια φυσιολογικη και αναμενομενη διορθωση της αγορας.Επρεπε να εχει ξεκινησει ισως και νωριτερα,χωρις την παραπλανητικη καθυστερηση πανω απο τις 330 μοναδες ως και σημερα το πρωι.
Σημερα,απο την στιγμη που εχασε

1ον τις [329-330] μοναδες
και
2ον τις 324 μοναδες,

ολα τα υπολοιπα ηταν  αναμενομενα.Θα μπορουσε ,να χρονοτριβησει γυρω απο τις 314 μοναδες ,τις οποιες επεσκεφθει με  αντιδραση απο τις 309 μοναδες,αλλα ολα ηταν δρομολογημενα δια τις 300 μοναδες,οπως σε πολλες αναρτησεις,το εχω επισημανει,ειδικα μετα την αδυναμια διασπασης ανοδικα και σταθερα του 336 .Πλησιαζουμε σε αναλογια και ομοιοτητα τις ξενες αγορες,οι οποιες εχουν ξεκινησει την διορθωτικη πορεια εδω και πολλες ημερες ,πριν απο εμας.
Η βιαιοτητα ,που εδειξε σημερα η αγορα απο τους πωλητες,δεν ηταν τιποτα αλλο παρα μια συνηθισμενη εμπορικη τακτικη,ετσι ωστε να αλλαξει η ψυγολογια των μαζων και να δημιουργηθει πανικος..
Μια τακτικη,που υπακουει σε σχεδιο των μεγαλων εμπορων. Το σχεδιο εχει

ΑΡΧΗ
ΜΕΣΗ
ΤΕΛΟΣ

και αυτο πρεπει να αποκωδικοποιησουμε.Δεν ειχαμε κανενα συνταρακτικο νεο σημερα,ειδικα δια τις Τραπεζες.Αυτα ολα ειναι γνωστα,εδω και πολυ καιρο,οπως και τι αξια εχουν οι υπαρχουσες μετοχες των τραπεζων.
Το παραδοξον ηταν και ειναι γιατι ανεβαινουν οι Τραπεζες και οχι γιατι πεφτουν ,που ειναι το φυσιολογικο.
Επομενως η μεγαλη ταχυτητα της κινησης πτωτικα,δεν ειναι απο τα δηθεν νεα δια την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων.Δεν ειναι ,ουτε τραπεζικο το θεμα,ουτε πολιτικο.Ειναι καθαρα εμπορικο θεμα, και  η ΤΑΚΤΙΚΗ των γραφειων των δυνατων εμπορων.Αυτοι πηγαν την αγορα ως τις 344  μοναδες.Αυτοι καθε μερα βαζουν πολλα εκατομμυρια ευρω και κινουν την αγορα.Σημερα αποφασισαν ετσι.Την πορεια μιας αγορας ,δεν την καθοριζουν οι γραμμουλες των ΚΜΟ και των ταλαντωτων,αλλα τα ΩΡΑΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ ,ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Εμεις στον εγκεφαλο μας ,μπορει να //θεοποιουμε τις γραμμουλες//και να πλαθουμε ωραια παραμυθια[γνωσης],δηθεν ως ειδικοι και ενημερεωμενοι. Οι δυνατοι εμποροι ομως ,δεν κοιταζουν αυτα,ουτε αποφασιζουν με γνωμονα αυτα.Συνηθως δημιουργουν κλιμα στις μαζες και σκεψη,ενω οι ιδιοι κινουνται προς την αντιθετη κατευθυνση.Ετσι τους εχω συναντησει πολλες φορες στο ταμπλο.
Βεβαι μερικες φορες,κρατουν τα προσχηματα,ετσι ωστε το συστημα να δουλευει,οπως ακριβως και τα παιχνιδια του ΟΠΑΠ ,που δινουν και μικροποσα.

Θα μελετησω ,περισσοτερο την σημερινη συνεδρια και θα επανελθω,αν προλαβω αποψε το βραδυ .Αν δεν προλαβω θα υπαρξει αναρτηση,ως αυριο και πριν το ανοιγμα της αγορας.

savil
29  Οκτωβριου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: